Verkkosivustoja koskevat tietosuojaperiaatteet

Nämä Metson verkkosivustoja koskevat tietosuojaperiaatteet on julkaistu ja ne ovat voimassa 15.10.2008 alkaen.

Metsolle on erittäin tärkeää suojella yksityisyyttäsi käyttäessäsi tätä sivustoa. Pyydämme sinua lukemaan nämä tietosuojaperiaatteet ennen sivuston käyttöä.

Siirtymällä tälle sivustolle ja käyttämällä sitä osoitat hyväksyväsi nämä tietosuojaperiaatteet. Ellet hyväksy näitä tietosuojaperiaatteita, pyydämme, ettet käytä sivustoa.

Sivustolla voi olla linkkejä muihin sivustoihin. Ota huomioon, että Metso ei ole vastuussa muiden verkkosivustojen tietosuojasta tai sisällöstä.

Metson verkkosivustojen sivuista useimmat on laadittu pääsääntöisesti tiedottamistarkoituksiin, ja valtaosaa sivustojen osioista voi käyttää syöttämättä omia henkilötietojaan. Keräämme tietoa, joka liittyy siihen, miten käytät Metson verkkosivustoja, ja tiedot voidaan yhdistää henkilötietoihisi, jos Metsolla on ne hallussaan.
Evästeet

Aika ajoin tietokoneeseesi saatetaan siirtää tiedostoja tämän sivuston ja Metson tarjoamien palvelujen parantamiseksi. Näistä tiedostoista käytetään yleisesti nimitystä ”evästeet” (”cookies”), ja niitä käytetään useissa verkkosivustoissa. Evästeet ovat datatietostoja, jotka tallentuvat tietokoneesi kovalevylle tai selaimelle eivätkä tälle sivustolle. Evästeiden keräämiä tietoja käytetään viestintämme parantamiseen, ja niitä kerätään Metson tarjoamien palvelujen yleisen tason parantamiseksi. Useimpien selainten oletusasetuksissa hyväksytään evästeiden käyttö, ja useimmat selaimet voidaan määrittää kieltämään evästeet tai antamaan ilmoitus aina, kun evästeitä ollaan siirtämässä koneellesi.

Yksityisyyden ja henkilötietojen suoja

Metso on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi ja henkilötietojasi. Metso noudattaa korkeaa suojelun tasoa ja käsittelee henkilötietojasi voimassa olevan henkilötietolainsäädännön ja tietosuojaperiaatteiden mukaisesti.

Metso säilyttää henkilötietoja vain siinä määrin kuin lait ja määräykset edellyttävät tai on tarpeen, jotta voimme tarjota sinulle parempaa palvelua. Voidaksemme tarjota sinulle parempaa palvelua meidän voi olla tarpeen pyytää tai saada henkilötietojasi. Metso voi käyttää antamiasi henkilötietoja tarjotakseen sinulle palveluja tai vastatakseen pyyntöihisi. Antamalla Metsolle tietoa tämän sivuston kautta hyväksyt näissä tietosuojaperiaatteissa määriteltyjen ja niissä rajattuihin tarkoituksiin käytettävien henkilötietojen keräämisen, käytön ja luovuttamisen. Metso ei siirrä henkilötietoja Metson tai sen yhteistyökumppanien ja tytäryhtiöiden ulkopuolelle.

Metso kehittää verkkosivustojaan jatkuvasti ja voi milloin tahansa muuttaa näitä tietosuojaperiaatteita päivittämällä ne.