Pörssitiedote kesäkuuta 20, 2007 09:00:03 CET

Metso toimittaa metallinmurskaimen Uralvtorchermetille Venäjälle

Metso Minerals toimittaa metallinmurskaimen Uralvtorchermetin metallinkierrätyslaitokselle Beriosovskyyn, joka sijaitsee Sverdlovskin alueella Venäjällä. Toimitus valmistuu vuoden 2007 loppuun mennessä. Tilauksen arvo on noin 6 miljoonaa euroa.
 
Toimitus käsittää 4000 hevosvoiman metallinmurskaimen sekä pystytys- ja käyttöönottopalvelut. Murskainta käytetään Uralvtorchermetin romunkäsittelylaitoksella vanhojen autojen sekä kevyen sekaromun murskaamiseen sulattamista varten.
 
Uralvtorcermet on Venäjän laajin romunkäsittely-yritysten verkosto. Uralvtorchermetin yrityksiä sijaitsee tällä hetkellä noin 40:llä venäläisellä paikkakunnalla, joissa rauta- ja teräsromua kerätään ja käsitellään noin 230:llä laitoksella.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson 25 500 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja antaa (englanniksi):
Heinz Gerdes, Recycling-liiketoimintalinjan johtaja, Metso Minerals, puh. + 49 211 2105 615