Pörssitiedote tammikuuta 21, 2009 10:00:00 CET

Metson tilinpäätös vuodelta 2008

Metso Oyj:n lehdistötiedote 21.1.2009 klo 11.00
 
KUTSU TIEDOTUSTILAISUUKSIIN
 
Metson vuoden 2008 tilinpäätös julkaistaan keskiviikkona 4.2.2009 noin klo 12.00 Suomen aikaa (10.00 GMT/ London, 11.00 CET/Paris).
 
Tiedotustilaisuudet
Tilinpäätöksestä järjestetään kaksi tiedotustilaisuutta keskiviikkona 4.2.2009.

-       Suomenkielinen tiedotustilaisuus tiedotusvälineille ja medialle
järjestetään klo 13.30-14.15
 
-       Englanninkielinen tiedotustilaisuus sijoittajille ja analyytikoille järjestetään seuraavasti:
08.00 US EST (New York)
13.00 UTC/GMT (London)
14.00 CET (Paris)
15.00 EET (Helsinki)

Molemmat tilaisuudet pidetään Metson konsernihallinnossa, osoitteessa Fabianinkatu 9 A, Helsinki. Webcast-lähetyksen vuoksi toivomme, että klo 15.00 Suomen aikaa alkavaan englanninkieliseen tiedotustilaisuuteen saavuttaisiin paikalle viimeistään klo 14.55.
 
Englanninkielistä tiedotustilaisuutta voi seurata myös puhelinkonferenssina tai suorana webcast-lähetyksenä Metson kotisivuilla osoitteessa www.metso.com.
 
Puhelinkonferenssiin pääsee mukaan soittamalla muutamaa minuuttia ennen tilaisuuden alkua numeroon 09 2313 9201 tai +44 20 7162 0025 tai +44 20 7162 0077.
 
Puhelinkonferenssin nauhoite on kuultavissa 4.2.-11.2.2009 numerossa +44 20 7031 4064, tunnusluku: 823 480. Puhelinkonferenssin jälkeen on saatavilla podcast-äänitiedosto (mp3) ja seuraavana päivänä aukikirjoitettu teksti puhelinkonferenssista osoitteessa www.metso.com/investors.
 
Tiedotustilaisuuksien esitysmateriaali on saatavilla tilinpäätöksen julkaisemisen jälkeen osoitteessa www.metso.com/sijoittajat


Tervetuloa!

Metso-konserni


Kati Renvall                                              Johanna Sintonen
viestintäjohtaja                                          sijoittajasuhdejohtaja          



 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää yli 29 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com