Pörssitiedote lokakuuta 14, 2009 01:00:00 CET

KUTSU TIEDOTUSTILAISUUKSIIN

Metso Oyj:n lehdistötiedote 14.10.2009 klo 14.00

Metson osavuosikatsaus tammi-syyskuu 2009

Metso-konsernin tammi-syyskuun 2009 osavuosikatsaus julkaistaan torstaina 29.10.2009 noin klo 12.00 Suomen aikaa (10:00 GMT/London, 11.00 CET/Paris).
 
 
Tiedotustilaisuudet
 
Osavuosikatsauksesta järjestetään kaksi tiedotustilaisuutta torstaina 29.10.2009;

-       Suomenkielinen tiedotustilaisuus tiedotusvälineille ja medialle järjestetään Suomen aikaa klo 13.30-14.15
 
-       Englanninkielinen tiedotustilaisuus sijoittajille ja analyytikoille järjestetään seuraavasti:

09:00 US EDT / New York
13:00 GMT / London
14:00 CET / Paris
15:00 EET / Helsinki

Molemmat tilaisuudet pidetään Metson konsernihallinnossa, osoitteessa Fabianinkatu 9 A, Helsinki. Webcast-lähetyksen vuoksi toivomme, että klo 15.00 Suomen aikaa alkavaan englanninkieliseen tiedotustilaisuuteen saavuttaisiin paikalle 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.
 
Englanninkielistä tiedotustilaisuutta voi seurata myös puhelinkonferenssina tai suorana webcast-lähetyksenä Metson kotisivuilla osoitteessa www.metso.com.
 
 
Puhelinkonferenssiin osallistuminen
 
Puhelinkonferenssiin pääsee mukaan soittamalla muutamaa minuuttia ennen tilaisuuden alkua numeroon  +44 20 7162 0025 tai +44 20 7162 0077.
 
  •          Puhelinkonferenssin nauhoite on kuultavissa 5.11.2009 saakka numerossa +44 20 7031 4064, tunnusluku: 822 729. Puhelinkonferenssin jälkeen on Metson nettisivuilta ladattavissa podcast-äänitiedosto (mp3) ja viimeistään maanantaina 2.11.2009. aukikirjoitettu teksti puhelinkonferenssista osoitteessa www.metso.com/investors.
  •  
    Tiedotustilaisuuksien esitysmateriaali on saatavilla tilinpäätöksen julkaisemisen jälkeen osoitteessa www.metso.com/investors


    Tervetuloa

    Metso-konserni


    Kati Renvall                               Johanna Henttonen
    viestintäjohtaja                           sijoittajasuhdejohtaja