Pörssitiedote huhtikuuta 15, 2009 10:45:00 CET

KUTSU TIEDOTUSTILAISUUKSIIN

Metso Oyj:n lehdistötiedote 15.4.2009 klo 11.45

Metson osavuosikatsaus tammi-maaliskuu 2009

Metso-konsernin tammi-maaliskuun 2009 osavuosikatsaus julkaistaan tiistaina 28.4.2009 noin klo 12.00 Suomen aikaa (10:00 BST/ London, 11.00 CEST/Paris).
 
 
Tiedotustilaisuudet
 
Osavuosikatsauksesta järjestetään kaksi tiedotustilaisuutta tiistaina 28.4.2009;

-       Suomenkielinen tiedotustilaisuus tiedotusvälineille ja medialle järjestetään Suomen aikaa klo 13.30-14.15
 
-       Englanninkielinen tiedotustilaisuus sijoittajille ja analyytikoille järjestetään seuraavasti:

08:00 US EDT (New York)
13:00 BST (London)
14:00 CEST (Paris)
15:00 EEST (Helsinki)

Molemmat tilaisuudet pidetään Metson konsernihallinnossa, osoitteessa Fabianinkatu 9 A, Helsinki. Webcast-lähetyksen vuoksi toivomme, että klo 15.00 Suomen aikaa alkavaan englanninkieliseen tiedotustilaisuuteen saavuttaisiin paikalle 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.
 
Englanninkielistä tiedotustilaisuutta voi seurata myös puhelinkonferenssina tai suorana webcast-lähetyksenä Metson kotisivuilla osoitteessa www.metso.com.
 
 
Puhelinkonferenssiin osallistuminen
 
Puhelinkonferenssiin pääsee mukaan soittamalla muutamaa minuuttia ennen tilaisuuden alkua numeroon  +44 20 7162 0025 tai +44 20 7162 0077.
 
Puhelinkonferenssin nauhoite on kuultavissa 5.5.2009 asti numerossa +44 20 7031 4064, tunnusluku: 822 729. Puhelinkonferenssin jälkeen on Metson nettisivuilta ladattavissa podcast-äänitiedosto (mp3) ja viimeistään torstaina 30.4. aukikirjoitettu teksti puhelinkonferenssista osoitteessa www.metso.com/investors.
 
Tiedotustilaisuuksien esitysmateriaali on saatavilla tilinpäätöksen julkaisemisen jälkeen osoitteessa www.metso.com/sijoittajat.


Tervetuloa

Metso-konserni


Kati Renvall  
viestintäjohtaja 
 
Johanna Sintonen
sijoittajasuhdejohtaja