Lehdistötiedote tammikuuta 20, 2010 11:15:00 CET

Kutsu tiedotustilaisuuksiin

Metso Oyj:n lehdistötiedote 20.01.2010 klo 12:15


Metson tilinpäätöstiedote 2009

Metso-konsernin tilinpäätöstiedote 2009 julkaistaan maanantaina 8.2.2010 noin klo 15.00 Suomen aikaa (13:00 GMT/London, 14:00 CET/Paris, 8:00 EST/New York).

 

 

Tiedotustilaisuudet

 

Vuoden 2009 tilinpäätöksestä järjestetään kaksi tiedotustilaisuutta maanantaina 8.2.2010;

 

-       Suomenkielinen tiedotustilaisuus tiedotusvälineille ja medialle järjestetään Suomen aikaa

klo 16:00 - 16:25

 

-       Englanninkielinen tiedotustilaisuus sijoittajille ja analyytikoille järjestetään seuraavasti:

09:30 EST / New York

14:30 GMT / London

15:30 CET / Paris

16:30 EET / Helsinki


Molemmat tilaisuudet pidetään Metson konsernihallinnossa, osoitteessa Fabianinkatu 9 A, Helsinki. Webcast-lähetyksen vuoksi toivomme, että klo 16.30 Suomen aikaa alkavaan englanninkieliseen tiedotustilaisuuteen saavuttaisiin paikalle 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

 

Englanninkielistä tiedotustilaisuutta voi seurata myös puhelinkonferenssina tai suorana webcast-lähetyksenä Metson kotisivuilla osoitteessa www.metso.com.

 

 

Puhelinkonferenssiin osallistuminen

 

Puhelinkonferenssiin pääsee mukaan soittamalla muutamaa minuuttia ennen tilaisuuden alkua numeroon  +44 20 7162 0125 tai +44 20 7162 0177

 

Puhelinkonferenssin nauhoite on kuultavissa 15.2.2010 saakka numerossa +44 20 7031 4064 tunnusluku: 856018. Puhelinkonferenssin jälkeen on Metson nettisivuilta ladattavissa podcast-äänitiedosto (mp3) ja viimeistään keskiviikkona 10.2.2010 aukikirjoitettu teksti puhelinkonferenssista osoitteessa www.metso.com/investors.

 

Tiedotustilaisuuksien esitysmateriaali on saatavilla tilinpäätöksen julkaisemisen jälkeen osoitteessa www.metso.com/investors


Tervetuloa

Metso-konserni


Kati Renvall                              
viestintäjohtaja   

 

Johanna Henttonen        

sijoittajasuhdejohtaja