Lehdistötiedote lokakuuta 12, 2010 10:32:00 CET

Kutsu tiedotustilaisuuksiin

Metso Oyj:n lehdistötiedote 12.10.2010 klo 11.30 paikallista aikaa

Metson osavuosikatsaus tammi-syyskuu 2010

Metso-konsernin osavuosikatsaus tammi-syyskuu  2010 julkaistaan torstaina 28.10.2010 noin klo 12.00 Suomen aikaa (10:00 GMT/London, 11:00 CET/Paris, 5:00 EDT/New York).

Tiedotustilaisuudet
Osavuosikatsauksesta järjestetään kaksi tiedotustilaisuutta torstaina 28.10.seuraavasti:

 

-       Suomenkielinen tiedotustilaisuus tiedotusvälineille ja medialle klo 13:30 - 14:15 Suomen aikaa
-       Englanninkielinen tiedotustilaisuus sijoittajille ja analyytikoille klo 15:00 Suomen aikaa (13:00 GMT 14:00 CET, 8:00 EDT)

 

Molemmat tiedotustilaisuudet pidetään Metson konsernihallinnossa, osoitteessa Fabianinkatu 9 A, Helsinki.

 

Englanninkielistä tiedotustilaisuutta voi seurata myös puhelinkonferenssina tai suorana webcast-lähetyksenä Metson kotisivuilla osoitteessa www.metso.com/sijoittajat. Webcast-lähetyksen vuoksi toivomme, että klo 15.00 Suomen aikaa alkavaan englanninkieliseen tiedotustilaisuuteen saavuttaisiin paikalle 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

 

Puhelinkonferenssiin osallistuminen

 

Puhelinkonferenssiin pääsee mukaan soittamalla muutamaa minuuttia ennen tilaisuuden alkua numeroon

-       +44 20 7162 0025 tai +44 20 7162 0077
-       tunnuskoodi: 877915

 

Puhelinkonferenssin nauhoite on kuultavissa 4.11.2010 saakka numerossa

 

-       +44 20 7031 4064
-       tunnuskoodi 877915.

 

Puhelinkonferenssin jälkeen on Metson nettisivuilta ladattavissa podcast-äänitiedosto (mp3) ja viimeistään maanantaina 1.11.2010 aukikirjoitettu teksti puhelinkonferenssista osoitteessa www.metso.com/sijoittajat.

 

Tiedotustilaisuuksien esitysmateriaali on saatavilla tilinpäätöksen julkaisemisen jälkeen osoitteessa www.metso.com/sijoittajat.

 

Tervetuloa

 

Metso-konserni

 

Johanna Henttonen

Sijoittajasuhdejohtaja

Puh. +358 20 484 3253

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com