Lehdistötiedote huhtikuuta 15, 2010 10:15:00 CET

Kutsu tiedotustilaisuuksiin

Metso Oyj:n lehdistötiedote 15.4.2010 klo 11:15


Metson osavuosikatsaus tammi-maaliskuu 2010

Metso-konsernin osavuosikatsaus tammi-maaliskuu 2010 julkaistaan torstaina 29.4.2010 noin klo 12.00 Suomen aikaa (10:00 BST/London, 11:00 CEST/Paris, 5:00 EST/New York).


Tiedotustilaisuudet

 

Osavuosikatsauksesta järjestetään kaksi tiedotustilaisuutta torstaina 29.4.seuraavasti:

 

-       Suomenkielinen tiedotustilaisuus tiedotusvälineille ja medialle järjestetään Suomen aikaa

klo 13:30 - 14:15

 

-       Englanninkielinen tiedotustilaisuus sijoittajille ja analyytikoille järjestetään seuraavasti:

08:00 EST / New York

13:00 BST / London

14:00 CEST / Paris

15:00 EEST / Helsinki


Molemmat tilaisuudet pidetään Metson konsernihallinnossa, osoitteessa Fabianinkatu 9 A, Helsinki. Webcast-lähetyksen vuoksi toivomme, että klo 15.00 Suomen aikaa alkavaan englanninkieliseen tiedotustilaisuuteen saavuttaisiin paikalle 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

 

Englanninkielistä tiedotustilaisuutta voi seurata myös puhelinkonferenssina tai suorana webcast-lähetyksenä Metson kotisivuilla osoitteessa www.metso.com.

 

 

Puhelinkonferenssiin osallistuminen

 

Puhelinkonferenssiin pääsee mukaan soittamalla muutamaa minuuttia ennen tilaisuuden alkua numeroon  +44 20 7162 0125 tai +44 20 7162 0077

 

Puhelinkonferenssin nauhoite on kuultavissa 6.5.2010 saakka numerossa +44 20 7031 4064 tunnusluku: 863276. Puhelinkonferenssin jälkeen on Metson nettisivuilta ladattavissa podcast-äänitiedosto (mp3) ja viimeistään maanantaina 3.5.2010 aukikirjoitettu teksti puhelinkonferenssista osoitteessa www.metso.com/investors.

 

Tiedotustilaisuuksien esitysmateriaali on saatavilla tilinpäätöksen julkaisemisen jälkeen osoitteessa www.metso.com/investors


Tervetuloa

Metso-konserni


Johanna Henttonen
sijoittajasuhdejohtaja