Lehdistötiedote heinäkuuta 8, 2010 12:00:00 CET

Kutsu tiedotustilaisuuksiin

Metso Oyj:n lehdistötiedote 8.7.2010 klo 13:00

Metson osavuosikatsaus tammi-kesäkuu 2010

Metso-konsernin osavuosikatsaus tammi-kesäkuu 2010 julkaistaan torstaina 29.7.2010 noin klo 12.00 Suomen aikaa (10:00 BST/London, 11:00 CEST/Paris, 5:00 EST/New York).



Tiedotustilaisuudet

 

Osavuosikatsauksesta järjestetään kaksi tiedotustilaisuutta torstaina 29.7.seuraavasti:

 

-       Suomenkielinen tiedotustilaisuus tiedotusvälineille ja medialle klo 13:30 - 14:15 Suomen aikaa
-       Englanninkielinen tiedotustilaisuus sijoittajille ja analyytikoille klo 15:00 Suomen aikaa (8:00 EST, 13:00 BST, 14:00 CEST)

 

Molemmat tiedotustilaisuudet pidetään Metson konsernihallinnossa, osoitteessa Fabianinkatu 9 A, Helsinki.

 

Englanninkielistä tiedotustilaisuutta voi seurata myös puhelinkonferenssina tai suorana webcast-lähetyksenä Metson kotisivuilla osoitteessa www.metso.com/sijoittajat. Webcast-lähetyksen vuoksi toivomme, että klo 15.00 Suomen aikaa alkavaan englanninkieliseen tiedotustilaisuuteen saavuttaisiin paikalle 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

 

Puhelinkonferenssiin osallistuminen

 

Puhelinkonferenssiin pääsee mukaan soittamalla muutamaa minuuttia ennen tilaisuuden alkua numeroon
-       +44 20 7162 0125 tai
-       +44 20 7162 0077
-       tunnussana: Metso

 

Puhelinkonferenssin nauhoite on kuultavissa 2.8.2010 saakka numerossa +44 20 7031 4064, tunnusluku 869886: Puhelinkonferenssin jälkeen on Metson nettisivuilta ladattavissa podcast-äänitiedosto (mp3) ja viimeistään maanantaina 4.8.2010 aukikirjoitettu teksti puhelinkonferenssista osoitteessa www.metso.com/sijoittajat.

 

Tiedotustilaisuuksien esitysmateriaali on saatavilla tilinpäätöksen julkaisemisen jälkeen osoitteessa www.metso.com/sijoittajat.

 

Tervetuloa

 

Metso-konserni

 

Johanna Henttonen
Sijoittajasuhdejohtaja
puh. 020 484 3253