Lehdistötiedote lokakuuta 11, 2011 02:30:00 CET

Kutsu tiedotustilaisuuteen

Metso Oyj:n lehdistötiedote 11.10.2011 klo 15:30 paikallista aikaa

Metson osavuosikatsaus tammi-syyskuu 2011

Metso-konsernin tammi-syyskuun osavuosikatsaus julkaistaan torstaina 27.10.2011 noin klo 12.00 Suomen aikaa (10:00 BST/London, 11:00 CEST/Paris, 5:00 EDT/New York).

Tiedotustilaisuudet

Osavuosikatsauksesta järjestetään kaksi tiedotustilaisuutta torstaina 27.10.2011 seuraavasti:

  • Suomenkielinen tiedotustilaisuus tiedotusvälineille klo 13:30 - 14:15 Suomen aikaa
  • Englanninkielinen tiedotustilaisuus sijoittajille ja analyytikoille klo 15:00 Suomen aikaa (13:00 BST, 14:00 CEST, 8:00 EDT)

Molemmat tiedotustilaisuudet pidetään Metson konsernihallinnossa, osoitteessa Fabianinkatu 9 A, Helsinki.

Englanninkielistä tiedotustilaisuutta voi seurata myös puhelinkonferenssina tai suorana webcast-lähetyksenä Metson kotisivuilla osoitteessa www.metso.com/sijoittajat. Webcast-lähetyksen vuoksi toivomme, että klo 15.00 Suomen aikaa alkavaan englanninkieliseen tiedotustilaisuuteen saavuttaisiin paikalle 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

Puhelinkonferenssiin osallistuminen

Puhelinkonferenssiin pääsee mukaan soittamalla muutamaa minuuttia ennen tilaisuuden alkua numeroon +44 20 7162 0025 tai +44 20 7162 0077, tunnuskoodi: 885200.

Puhelinkonferenssin nauhoite on kuultavissa 10.11.2011 saakka numerossa
+44 20 7031 4064, tunnuskoodi: 885200. Puhelinkonferenssin jälkeen on Metson nettisivuilta ladattavissa podcast-äänitiedosto (mp3) ja viimeistään perjantaina 28.10.2011 auki kirjoitettu teksti puhelinkonferenssista osoitteessa www.metso.com/sijoittajat.

Tiedotustilaisuuksien esitysmateriaali on saatavilla osavuosikatsauksen julkaisemisen jälkeen osoitteessa www.metso.com/sijoittajat

Tervetuloa

Metso-konserni

Marja Mäkinen
sijoittajasuhdepäällikkö     
Puh. +358 20 484 3211

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 29 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

Lisätietoja:
Anu Haapamäki, sijoittajasuhdekoordinaattori, puh. +358 20 484 3117