Lehdistötiedote huhtikuuta 12, 2011 02:30:00 CET

Kutsu tiedotustilaisuuteen

                                                                                                         Metso Oyj:n lehdistötiedote 12.4.2011 klo 15:30 paikallista aikaa

Metson osavuosikatsaus tammi-maaliskuu 2011

 

Metso-konsernin tammi-maaliskuun osavuosikatsaus julkaistaan torstaina 28.4.2011 noin klo 15.30 Suomen aikaa (13:30 BST/London, 14:30 CEST/Paris, 8:30 EST/New York).

 

Tiedotustilaisuus

 

Osavuosikatsauksesta järjestetään englanninkielinen tiedotustilaisuus tiedotusvälineille ja medialle sekä sijoittajille ja analyytikoille torstaina 28.4. klo 16:00 Suomen aikaa.

 

Tilaisuus järjestetään Metson konsernihallinnossa, osoitteessa Fabianinkatu 9 A, Helsinki.

 

Tiedotustilaisuutta voi seurata sekä puhelinkonferenssina tai suorana webcast-lähetyksenä Metson kotisivuilla osoitteessa www.metso.com/sijoittajat. Tilaisuuden aikana voi esittää kysymyksiä sekä webcast-lähetyksen että puhelinkonferenssin kautta.

 

Webcast-lähetyksen vuoksi toivomme, että tiedotustilaisuuteen saavuttaisiin paikalle 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

 

Puhelinkonferenssiin osallistuminen

 

Puhelinkonferenssiin pääsee mukaan soittamalla muutamaa minuuttia ennen tilaisuuden alkua numeroon +44 20 7162 0125 tai +44 20 7162 0177, tunnuskoodi: 885197.

 

Puhelinkonferenssin nauhoite on kuultavissa 12.5.2011 yöhön saakka numerossa
+44 20 7031 4064, tunnuskoodi: 885197. Puhelinkonferenssin jälkeen on Metson nettisivuilta ladattavissa podcast-äänitiedosto (mp3) ja viimeistään perjantaina 29.4.2011 auki kirjoitettu teksti puhelinkonferenssista osoitteessa www.metso.com/sijoittajat.

 

Tiedotustilaisuuksien esitysmateriaali on saatavilla osavuosikatsauksen julkaisemisen jälkeen osoitteessa www.metso.com/sijoittajat

 

 

Tervetuloa

 

Metso-konserni

 

 

Johanna Henttonen
sijoittajasuhdejohtaja         
Puh. +358 20 484 3253

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 28 500 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com