Lehdistötiedote heinäkuuta 1, 2011 01:00:00 CET

Kutsu tiedotustilaisuuteen

Metso Oyj:n lehdistötiedote 1.7.2011 klo 14:00 paikallista aikaa

Metson osavuosikatsaus tammi-kesäkuu 2011

 

Metso-konsernin tammi-kesäkuun osavuosikatsaus julkaistaan torstaina 28.7.2011 noin klo 12:00 Suomen aikaa (10:00 BST/Lontoo, 11:00 CEST/Pariisi, 5:00 EST/New York).

 

Tiedotustilaisuus

 

Osavuosikatsauksesta järjestetään englanninkielinen tiedotustilaisuus tiedotusvälineille ja medialle sekä sijoittajille ja analyytikoille torstaina 28.7.2011 klo 15:00 Suomen aikaa.

 

Tilaisuus järjestetään Metson konsernihallinnossa, osoitteessa Fabianinkatu 9 A, Helsinki.

 

Tiedotustilaisuutta voi seurata puhelinkonferenssina tai suorana webcast-lähetyksenä Metson kotisivuilla osoitteessa www.metso.com/sijoittajat. Tilaisuuden aikana voi esittää kysymyksiä sekä webcast-lähetyksen että puhelinkonferenssin kautta.

 

Webcast-lähetyksen vuoksi toivomme, että tiedotustilaisuuteen saavuttaisiin paikalle 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

 

Puhelinkonferenssiin osallistuminen

 

Puhelinkonferenssiin pääsee mukaan soittamalla muutamaa minuuttia ennen tilaisuuden alkua numeroon +44 20 7162 0025 tai +44 20 7162 0077, tunnuskoodi: 885 198.

 

Puhelinkonferenssin nauhoite on kuultavissa 11.8.2011 saakka numerosta +44 20 7031 4064, tunnuskoodi: 885 198. Puhelinkonferenssin jälkeen on Metson nettisivuilta ladattavissa podcast-äänitiedosto (mp3) ja viimeistään perjantaina 29.7.2011 auki kirjoitettu teksti puhelinkonferenssista osoitteessa www.metso.com/sijoittajat.

 

Tiedotustilaisuuksien esitysmateriaali on saatavilla osavuosikatsauksen julkaisemisen jälkeen osoitteessa www.metso.com/sijoittajat .

 

Tervetuloa

 

Metso-konserni

 

 

Marja Mäkinen
Sijoittajasuhdepäällikkö
Puh: +358 20 4843 211

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 28 500 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com