Lehdistötiedote tammikuuta 24, 2012 01:00:00 CET

Kutsu tiedotustilaisuuksiin

Metso Oyj:n lehdistötiedote 24.1.2012 klo 14:00 paikallista aikaa

Metson tilinpäätöstiedotteen 2011 julkistaminen

Metson tilinpäätöstiedote vuodelta 2011 julkistetaan torstaina 9.2.2012 noin klo 12.00 Suomen aikaa (10:00 GMT/London, 11:00 CET/Paris, 5:00 EST/New York).

Tiedotustilaisuudet

Vuoden 2011 tilinpäätöksestä järjestetään kaksi tiedotustilaisuutta torstaina 9.2. seuraavasti:

  • Suomenkielinen tilaisuus tiedotusvälineille klo 13:30 - 14:15 Suomen aikaa
     
  • Englanninkielinen tilaisuus sijoittajille ja analyytikoille klo 15:00 Suomen aikaa

Molemmat tiedotustilaisuudet pidetään Metson pääkonttorissa, osoitteessa Fabianinkatu 9 A, Helsinki.

Englanninkielistä tiedotustilaisuutta voi seurata myös puhelinkonferenssina tai suorana webcast-lähetyksenä Metson kotisivuilla osoitteessa www.metso.com/sijoittajat . Webcast-lähetyksen vuoksi toivomme, että tilaisuuteen saavutaan noin 5 minuuttia ennen sen alkua.

Puhelinkonferenssiin osallistuminen

Puhelinkonferenssiin pääsee mukaan soittamalla muutamaa minuuttia ennen tilaisuuden alkua numeroon
-       09 2313 9201
-       tunnuskoodi: 910 748

Puhelinkonferenssin nauhoite on kuultavissa 23.2.2012 saakka numerossa
-       09 2314 4681
-       Tunnuskoodi: 910 748

Metson nettisivuilta www.metso.com/sijoittajat on ladattavissa podcast-äänitiedosto (mp3) puhelinkonferenssin jälkeen ja aukikirjoitettu teksti puhelinkonferenssista viimeistään maanantaina 13.2.2012.

Tiedotustilaisuuksien esitysmateriaali on saatavilla tilinpäätöstiedotteen julkistamisen jälkeen osoitteessa www.metso.com/sijoittajat.

Tervetuloa

Metso-konserni

Juha Rouhiainen
Sijoittajasuhdejohtaja
Puh. + +358 20 484 3253

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 29 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

Lisätietoja:
Anu Haapamäki, sijoittajasuhdekoordinaattori, puh. 020 484 3117