Lehdistötiedote lokakuuta 10, 2012 12:00:00 CET

Metso julkistaa tammi-syyskuun 2012 osavuosikatsauksen torstaina 25.10.2012

Metso Oyj:n lehdistötiedote 10.10.2012 klo 13:00 paikallista aikaa

Metson tammi-syyskuun osavuosikatsaus julkistetaan torstaina 25.10.2012 noin klo 12.00 Suomen aikaa (10:00 BST/Lontoo, 11:00 CEST/Pariisi, 05:00 EST/New York).

Tiedotustilaisuus medialle, sijoittajille ja analyytikoille

Englanninkielinen tammi-syyskuun 2012 osavuosikatsauksen tiedotustilaisuus järjestetään tuloksen julkistuspäivänä, torstaina 25.10.2012 klo 15:00 Suomen aikaa (13:00 BST, 14:00 CEST, 8:00 EST) Metson pääkonttorissa, osoitteessa Fabianinkatu 9 A, Helsinki.

Tiedotustilaisuutta voi seurata myös puhelinkonferenssina tai suorana webcast-lähetyksenä Metson verkkosivuilla osoitteessa www.metso.com/IRvideot alkaen klo 15:00. Kysymyksiä voi esittää puhelinkonferenssin kautta.

Webcast-lähetyksen vuoksi toivomme, että tiedotustilaisuuteen saavuttaisiin paikalle noin 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

Puhelinkonferenssi

Puhelinkonferenssiin voi osallistua soittamalla viisi minuuttia ennen tilaisuuden alkua
numeroon: 09 2313 9201
tunnuskoodi: 910 755

Puhelinkonferenssin nauhoite on kuultavissa 8.11.2012 saakka numerossa:
09 2314 4681
tunnuskoodi: 910 755

Podcast-äänitiedosto (mp3) ja aukikirjoitettu teksti tiedotustilaisuudesta ovat ladattavissa osoitteessa www.metso.com/IRvideot viimeistään perjantaina 26.10.2012.

Tiedotustilaisuuden esitysmateriaali on saatavilla osavuosikatsauksen julkistamisen jälkeen 25.10.2012 osoitteessa www.metso.com/sijoittajat noin klo 12 Suomen aikaa.

Tervetuloa

Metso-konserni

Juha Rouhainen
Sijoittajasuhdejohtaja
Puh: 020 484 3253

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Expect results.

www.metso.com, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

Tanja Mäkinen, sijoittajasuhdekoordinaattori, puh. 020 484 3117