Lehdistötiedote huhtikuuta 16, 2012 09:00:00 CET

Kutsu tiedotustilaisuuteen

Metso Oyj:n lehdistötiedote 16.04.2012 klo 10:00 paikallista aikaa

Metson osavuosikatsaus tammi-maaliskuu 2012

Metson tammi-maaliskuun osavuosikatsaus julkaistaan torstaina 26.4.2012 noin klo 12.00 Suomen aikaa (10:00 BST/London, 11:00 CEST/Paris, 05:00 EST/New York).

Tiedotustilaisuus

Osavuosikatsauksesta järjestetään tuloksen julkistuspäivänä, torstaina 26.04.2012 klo 15:00 Suomen aikaa (13:00 BST, 14:00 CEST, 8:00 EST) englanninkielinen tiedotustilaisuus tiedotusvälineille, sijoittajille ja analyytikoille. Tiedotustilaisuus pidetään Metson pääkonttorissa, osoitteessa Fabianinkatu 9 A, Helsinki.

Tiedotustilaisuutta voi seurata myös puhelinkonferenssina tai suorana webcast-lähetyksenä Metson verkkosivuilla osoitteessa www.metso.com/sijoittajat. Kysymyksiä voi esittää puhelinkonferenssin kautta. Webcast-lähetyksen vuoksi toivomme, että tiedotustilaisuuteen saavuttaisiin paikalle 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

Puhelinkonferenssiin osallistuminen

Puhelinkonferenssiin pääsee mukaan soittamalla muutamaa minuuttia ennen tilaisuuden alkua numeroon 09 2313 9201, tunnuskoodi: 910 752.

Puhelinkonferenssin nauhoite on kuultavissa 10.5.2012 saakka numerossa 09 2314 4681, tunnuskoodi: 910 752. Puhelinkonferenssin jälkeen on Metson nettisivuilta ladattavissa podcast-äänitiedosto (mp3) ja viimeistään perjantaina 27.4.2012 auki kirjoitettu teksti puhelinkonferenssista osoitteessa www.metso.com/sijoittajat.

Tiedotustilaisuuksien esitysmateriaali on saatavilla osavuosikatsauksen julkaisemisen jälkeen osoitteessa www.metso.com/sijoittajat

Tervetuloa

Metso-konserni

Juha Rouhainen
Sijoittajasuhdejohtaja
Puh: 020 484 3253

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Expect results.

www.metso.com , www.twitter.com/metsogroup

 

Lisätietoja:
Anu Haapamäki, sijoittajasuhdekoordinaattori, puh. 020 484 3117