Lehdistötiedote heinäkuuta 10, 2012 09:00:00 CET

Kutsu tiedotustilaisuuteen

Metso Oyj:n lehdistötiedote 10.7.2012 klo 10:00 paikallista aikaa

Metson osavuosikatsaus tammi-kesäkuu 2012

Metson tammi-kesäkuun osavuosikatsaus julkaistaan torstaina 26.7.2012 noin klo 12.00 Suomen aikaa (10:00 BST/Lontoo, 11:00 CEST/Pariisi, 05:00 EST/New York).

Tiedotustilaisuus

Osavuosikatsauksesta järjestetään tuloksen julkistuspäivänä, torstaina 26.07.2012 klo 15:00 Suomen aikaa (13:00 BST, 14:00 CEST, 8:00 EST), englanninkielinen tiedotustilaisuus tiedotusvälineille, sijoittajille ja analyytikoille. Tiedotustilaisuus pidetään Metson pääkonttorissa, osoitteessa Fabianinkatu 9 A, Helsinki.

Tiedotustilaisuutta voi seurata myös puhelinkonferenssina tai suorana webcast-lähetyksenä Metson verkkosivuilla osoitteessa www.metso.com/IRvideot. Kysymyksiä voi esittää puhelinkonferenssin kautta. Webcast-lähetyksen vuoksi toivomme, että tiedotustilaisuuteen saavuttaisiin paikalle 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

Puhelinkonferenssiin osallistuminen

Puhelinkonferenssiin pääsee mukaan soittamalla viisi minuuttia ennen tilaisuuden alkua numeroon 09 2313 9201, tunnuskoodi: 910 754.

Puhelinkonferenssin nauhoite on kuultavissa 9.8.2012 saakka numerossa
09 2314 4681, tunnuskoodi: 910 754. Podcast-äänitiedosto (mp3) ja aukikirjoitettu teksti tiedotustilaisuudesta ovat ladattavissa osoitteessa www.metso.com/IRvideot viimeistään perjantaina 27.7.2012.

Tiedotustilaisuuden esitysmateriaali on saatavilla osavuosikatsauksen julkaisemisen jälkeen osoitteessa www.metso.com/sijoittajat.

Tervetuloa

Metso-konserni

Juha Rouhainen
Sijoittajasuhdejohtaja
Puh: 020 484 3253

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Expect results.

www.metso.com, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:
Hilla Hoskonen, sijoittajasuhdeassistentti, puh. 020 484 3117