Lehdistötiedote lokakuuta 10, 2013 08:00:00 CET

Metso julkistaa tammi-syyskuun 2013 osavuosikatsauksensa torstaina 24.10.2013

Metso Oyj:n lehdistötiedote 10.10.2013 klo 9.00 paikallista aikaa

Metson tammi-syyskuun 2013 osavuosikatsaus julkaistaan torstaina 24.10.2013 noin klo 12.00 Suomen aikaa (10.00 BST/Lontoo, 11.00 CEST/Pariisi, 05.00 EDT/New York).

Metso järjestää englanninkielisen tiedotustilaisuuden medialle, analyytikoille ja sijoittajille osavuosikatsauksen julkistuspäivänä, torstaina 24.10.2013 klo 15.00 Metson pääkonttorissa, osoitteessa Fabianinkatu 9 A, Helsinki.

Tiedotustilaisuutta voi seurata myös puhelinkonferenssina tai suorana webcast-lähetyksenä Metson verkkosivuilla osoitteessa www.metso.com/IRvideot alkaen klo 15.00. Kysymyksiä voi esittää puhelinkonferenssin kautta.

Webcast-lähetyksen vuoksi toivomme, että tiedotustilaisuuteen saavuttaisiin paikalle viimeistään 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

Puhelinkonferenssi

Puhelinkonferenssiin voi osallistua soittamalla viisi minuuttia ennen tilaisuuden alkua
numeroon: 09 2313 9201
tunnuskoodi: 927 192

Puhelinkonferenssin nauhoite on kuunneltavissa kahden viikon ajan 7.11.2013 saakka numerossa:
09 2314 4681
tunnuskoodi: 927 192

Podcast-äänitiedosto (mp3) ja aukikirjoitettu teksti tiedotustilaisuudesta ovat ladattavissa osoitteessa www.metso.com/IRvideot viimeistään maanantaina 28.10.2013.

Tiedotustilaisuuden esitysmateriaali on saatavilla osavuosikatsauksen julkistamisen jälkeen 24.10.2013 osoitteessa www.metso.com/sijoittajat noin klo 12 Suomen aikaa.

Metso Oyj

Juha Rouhiainen
Sijoittajasuhdejohtaja
Puh: 020 484 3253

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

www.metso.com, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

Emilia Peltola, taloustiedottaja, puh. 020 484 3161

Median edustajat: Milla Kivinen, tiedottaja, puh. 020 484 2291