Lehdistötiedote huhtikuuta 10, 2013 10:00:00 CET

Metso julkistaa tammi-maaliskuun 2013 osavuosikatsauksensa tiistaina 23.4.2013

Metso Oyj:n lehdistötiedote 10.4.2013 klo 11:00 paikallista aikaa

Metson tammi-maaliskuun 2013 osavuosikatsaus julkaistaan tiistaina 23.4.2013 noin klo 12:00 Suomen aikaa (10:00 BST/Lontoo, 11:00 CEST/Pariisi, 05:00 EDT/New York).

Metso järjestää englanninkielisen tiedotustilaisuuden analyytikoille ja sijoittajille osavuosikatsauksen julkistuspäivänä, tiistaina 23.4.2013 klo 15:00 Metson pääkonttorissa, osoitteessa Fabianinkatu 9 A, Helsinki.

Tiedotustilaisuutta voi seurata myös puhelinkonferenssina tai suorana webcast-lähetyksenä Metson verkkosivuilla osoitteessa www.metso.com/IRvideot alkaen klo 15:00. Kysymyksiä voi esittää puhelinkonferenssin kautta.

Webcast-lähetyksen vuoksi toivomme, että tiedotustilaisuuteen saavuttaisiin paikalle viimeistään 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

Median edustajat ovat myös tervetulleita tilaisuuteen. Vaihtoehtoisesti otetaan vastaan haastattelupyyntöjä.

Puhelinkonferenssi

Puhelinkonferenssiin voi osallistua soittamalla viisi minuuttia ennen tilaisuuden alkua
numeroon: 09 2313 9201
tunnuskoodi: 927 189

Puhelinkonferenssin nauhoite on kuultavissa 7.5.2013 saakka numerossa:
09 2314 4681
tunnuskoodi: 927 189

Podcast-äänitiedosto (mp3) ja aukikirjoitettu teksti tiedotustilaisuudesta ovat ladattavissa osoitteessa www.metso.com/IRvideot viimeistään torstaina 25.4.2013.

Tiedotustilaisuuden esitysmateriaali on saatavilla osavuosikatsauksen julkistamisen jälkeen 23.4.2013 osoitteessa www.metso.com/sijoittajat noin klo 12 Suomen aikaa.

Metso Oyj

Juha Rouhiainen
Sijoittajasuhdejohtaja
Puh: 020 484 3253

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

www.metso.com, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

Tanja Mäkinen, sijoittajasuhdekoordinaattori, puh. 020 484 3117

Median edustajat: Milla Kivinen, tiedottaja, puh. 020 484 2291