Brænder du for bæredygtighed - så er vi måske det rette match

VORES PRODUKTER GØR VERDEN GRØNNERE - VI HAR STORE AMBITIONER OG HØJT TIL LOFTET - HER LIGNER TO DAGE ALDRIG HINANDEN

Mere om os

Med over 700 installationer i hele verden er vi en af ​​verdens absolut førende leverandører af kvalitets-shreddere til genbrugsindustrien. Vores kunder omfatter virksomheder, der arbejder med forbrænding, farligt affald, affald til energi, genanvendelse, lossepladser, cementproduktion og kompostering. Med vores løsninger gør vi det nemt at omdanne affald til bæredygtige ressourcer.

environmental.jpg

 

Godt i gang - Mod på udlandet - Stærk holdånd

Hos Metso Waste Recycling vi er ca 100 dedikerede medarbejdere, hvoraf de fleste af os har base på adressen i Horsens. Men udover at være lokale er vi også meget globale, da vi er en del af en global koncern med 12.000 medarbejdere i hele verden!

samarbejde.jpg

 

og mere om os ......

Sundhed - Der er stort fokus på medarbejdernes trivsel. Medarbejderne får tid og plads til at styrke fysikken - og der tages resolut fat, hvis en medarbejder har brug for hjælp (fysik, stress, alkohol). I produktionen holdes der månedlige trivselsmøder

Videndeling - I Metso Waste Recycling deler vi gerne vores viden med kollegaerne, så virksomhedens samlede kompetenceniveau styrkes. Videndeling er vejen til fælles succes for hele teamet, og der spilles altid med åbne kort

Loyalitet - Der er en stor loyalitet i Metso Waste Recycling. Vi har typisk været ansat i virksomheden i mange år, og det belønnes med samme loyalitet fra virksomhedens side, hvis medarbejderen i en periode har brug for hjælp eller blot fleksibilitet for at få hverdagen til at fungere.

Beslutninger - Der er korte beslutningsgange i Metso Waste Recycling. Alle kan få indflydelse på, hvordan man griber produktudvikling og arbejdsgange an. Og nye medarbejdere opfordres til at ’tænke højt’, hvis de ser noget, der kan gøres smartere. Der kommunikeres klart og løbende om den strategiske retning for virksomheden.

Variation - Som produktionsmedarbejder har man en varieret arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det gør produktionen mindre sårbar ved sygdom og mere interessant for den enkelte medarbejder. Og så skaber det grobund for en kompetent innovation af arbejdsgangene.

Selvstændighed - Der er frihed under ansvar. Vi arbejder selvstændigt og bestemmer i vid udstrækning selv, hvordan arbejdet tilrettelægges. Der er plads til at teste nye metoder - og man får ikke på puklen, hvis der bliver begået fejl.

Effektiviseringer - Der er et vedvarende fokus på at arbejde smartere og forfine produkterne. Virksomheden er certificeret efter en ISO-kvalitetsstandard, der forpligter til løbende forbedringer. I praksis deltager medarbejderne i processen via kurser og tavlemøder med fokus på optimeringer.

Har du lyst til at arbejde sammen med os?

Tjek vores ledige stillinger her

Mød en medarbejder

”Her bestemmer jeg selv, hvordan arbejdet skal planlægges. Vi har frihed under ansvar. Og så har vi et fantastisk klima mellem afdelingerne og ingen hellige køer. Her taler alle med hinanden.”

”Vi er en moderne virksomhed i gamle klæder.”

”Vi har et fantastisk klima mellem afdelingerne og ingen hellige køer. Her taler alle med hinanden.”

”Her bestemmer jeg selv, hvordan arbejdet skal planlægges. Vi har frihed under ansvar.”

 

Se mere om, hvad vi laver

Læs mere om vores produkter og løsninger til genanvendelses industrien - klik her

153382 MetsoLife-Banner-NoCTA-1200x248_1.jpg