Pörssitiedote lokakuuta 27, 1999 10.00.00 ap. CET

Metso Oyj:n omien osakkeiden hankinta

Metso Oyj on ylimääräisen yhtiökokouksen päättämän valtuutuksen perusteella ryhtynyt hankkimaan markkinoilta omia osakkeitaan käytettäväksi muun muassa maksuvälineenä yrityskaupoissa. Metso-konsernin Nordberg-ryhmän tiedotettiin 12.10.1999 hankkivan kivenmurskaimia ja seuloja valmistavan Centricin liiketoiminnan Yhdysvalloissa ja käyttävän Metson osakkeita kauppahinnan maksuun. Yrityskaupan toteutuksen nopeuttamiseksi Metso Oyj pyrkii hankkimaan markkinoilta melko lyhyen ajan kuluessa 1-1.5 miljoonaa omaa osakettaan, mikä saattaa tapahtua tavanomaista suurempina toimeksiantoina ja suurempana osuutena osakkeen päivittäisestä pörssivaihdosta.

Omia osakkeita on hankittu 26.10.1999 mennessä yhteensä 384 700 kappaletta. Yhtiö voi keskeyttää omien osakkeiden hankinnan tai siirtää yllä esitettyjä toimenpiteitä myöhempään ajankohtaan.

Metso in Twitter