Pörssitiedote marraskuuta 4, 1999 10.00.00 ap. CET

METSO OYJ:N OMIEN OSAKKEIDEN LUOVUTTAMINEN

Metso Oyj luovuttaa omia osakkeitaan vähintään 1,5 miljoonaa kappaletta ja enintään 1,7 miljoonaa kappaletta osana Nordberg-ryhmään hankittavan Centric-liiketoiminnan ostamiseen liittyviä maksujärjestelyjä. Omat 10 markan nimellisarvoiset osakkeet on tarkoitus luovuttaa Helsingin Pörssin välityksellä. Kaupan ehtojen toteuduttua osakkeiden luovutuksensaaja tulee olemaan liiketoiminnan myyjä W. S. Tyler, Incorporated.

Omien osakkeiden luovuttaminen alkaa aikaisintaan viikon kuluttua hallituksen tämän päätöksen julkistamisesta eli aikaisintaan 12.11.1999.

Metso Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous 18.8.1999 valtuutti yhtiön hallituksen päättämään omien osakkeiden hankkimisesta ja luovuttamisesta.


Metso in Twitter