Pörssitiedote marraskuuta 9, 1999 10.00.00 ap. CET

METSON KUITU- JA PAPERITEKNOLOGIAN LIIKETOIMINTA-ALUE PERUST

Metson kuitu- ja paperiteknologian liiketoiminta-alue Valmet perustaa uuden teknologiakeskuksen Kiinaan. Investoinnin arvo on 11 miljoonaa euroa. Keskus vahvistaa liiketoiminta-alueen markkina-asemaa ja palveluvalmiutta Kiinan sellu- ja paperiteollisuudessa. Alkuvaiheessa 50 henkilöä työllistävä keskus avataan keväällä 2001.

Kiinan sellu- ja paperiteollisuus kunnostaa ja uusii lähivuosina voimakkaasti konekantaansa nopeasti kasvavan paperin, kartongin ja pehmopaperin kysynnän myötä. Jiangsun maakuntaan Shanghain lähelle rakennettava teknologiakeskus tuo Valmetin kuitu- ja paperiteknologiaosaamisen Kiinan sellu- ja paperiteollisuuden kasvukeskuksen ytimeen.

Teknologiakeskus tukee Valmetin omia konetoimituksia sekä tarjoaa laajan valikoiman prosessiparannuksiin, kunnostuksiin ja huoltoihin liittyviä asiantuntijapalveluja kaikentyyppisille kuitu- ja paperintuotantolinjoille. Keskuksen 2000 neliömetrin laajuisen huoltoverstaan palvelut kattavat telojen mekaaniset kunnostukset ja pinnoitukset sekä kuitu- ja paperintuotantolinjojen varaosapalvelut.

Metso in Twitter