Pörssitiedote joulukuuta 14, 1999 11.37.00 ap. CET

Metso vahvistaa automaatio- ja säätöteknologian tuotetarjontaansa

Metso-konsernin automaatio- ja säätöteknologian liiketoiminta-alue, Neles Automation, on sopinut saksalaisen Parsytec AG:n kanssa Parsytecin valmistamien paperiteollisuuden vianilmaisujärjestelmien jälleenmyynnistä ja huollosta sekä tuotekehitystoiminnasta. Yhteistyösopimuksen avulla laajennetaan automaatio- ja säätöteknologian tuotevalikoimaa paperiradan vianilmaisun alueelle ja vahvistetaan Neles Automationin markkina-asemaa paperiteollisuuden johtavana automaatiotoimittajana.

Automaatio- ja säätöteknologia toimittaa Parsytecin uusinta tekniikkaa paperiradan vianilmaisuun maailmanlaajuisen myynti- ja huoltoverkostonsa kautta. Tuotteilla parannetaan paperin laatua ja valmistusprosessin hyötysuhdetta. Neles Automation uskoo uuden teknologian yleistyvän nopeasti erityisesti korkealaatuisten painopaperi- ja kartonkilaatujen valmistusprosesseissa.

Parsytec AG on maailmanlaajuisesti toimiva ja voimakkaasti kasvava automaatioalan yritys, joka on lyhyessä ajassa saavuttanut johtavan aseman mm. terästeollisuuden vianilmaisulaitteiden toimittajana. Yrityksen vianilmaisuliiketoiminnan edellisen tilikauden liikevaihto oli noin DEM 28 miljoonaa ja sen henkilöstömäärä oli noin 110. Parsytec AG:n osakkeet noteerataan Frankfurtin pörssissä.

Metso in Twitter