Pörssitiedote joulukuuta 11, 2000 03.38.32 ip. CET

METSOLLE 1 MILJARDIN EURON EMTN-OHJELMA

Metso Oyj on allekirjoittanut 1 miljardin euron Euro Medium Term Note -ohjelman. Ohjelma laajentaa edelleen Metson varainhankinnan piiriä ja tarjoaa uusia rahoitusvaihtoehtoja kansainvälisillä lainamarkkinoilla. Standard & Poor´s on antanut ohjelmalle luokituksen BBB+ ja Moody´s Investors Service puolestaan Baa2.

EMTN-ohjelman järjestäjänä on Schroder Salomon Smith Barney ja lainan välittäjäryhmään kuuluvat lisäksi Barclays Capital, Deutsche Bank, HSBC, MeritaNordbanken, Merrill Lynch, SEB sekä UBS.

Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien maailmanlaajuinen toimittaja. Metson liiketoiminta-alueet ovat kuitu- ja paperiteknologia, automaatio- ja säätöteknologia sekä koneteknologia. Vuonna 1999 Metso-konsernin liikevaihto oli 3,4 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 23 000. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.Metso in Twitter