Pörssitiedote huhtikuuta 28, 2000 03:10:00 CET
Share to Facebook Share to Twitter Share to Twitter More...

METSON TIMBERJACK MYYTY DEERE & COMPANYLLE

Metso-konsernin metsäkoneryhmän Timberjackin myynti Deere & Companylle on saatu päätökseen. Kauppahinnasta 600 miljoonaa euroa on maksettu tänään kaupan voimaanastumispäivänä 28.4.2000, jolloin myös Timberjackin maailmanlaajuinen toiminta on siirtynyt Deere & Companylle. Lopullinen kauppahinta määräytyy Timberjackin luovutuspäivän tilinpäätöksen perusteella.

Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien maailmanlaajuinen toimittaja. Metson liiketoiminta-alueet ovat kuitu- ja paperiteknologia, automaatio- ja säätöteknologia sekä koneteknologia. Vuonna 1999 Metso-konsernin liikevaihto oli 3,4 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 23 000. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Jaa tämä

Metso in Twitter