Pörssitiedote elokuuta 24, 2000 02.00.00 ip. CET

TOR BERGMAN VALITTU METSON LIIKETOIMINTOJEN HALLITUKSIIN


Metso-konsernin 1.1.2001 aloittava toimitusjohtaja Tor Bergman on valittu 1.9.2000 alkaen konsernin liiketoimintojen - kuitu- ja paperiteknologian (Valmet Oy), automaatio- ja säätöteknologian (Neles Automation Oy) sekä koneteknologian - hallituksiin samoin kuin koneteknologian liiketoiminta-alueella kiven ja mineraalienkäsittelyn (Nordberg Group Oy) sekä erikoisautojen valmistuksen (Valmet Automotive Oy) hallituksiin. Edellä mainittujen hallitusten puheenjohtajana jatkaa Metson nykyinen toimitusjohtaja Heikki Hakala.

Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien maailmanlaajuinen toimittaja. Metson liiketoiminta-alueet ovat kuitu- ja paperiteknologia, automaatio- ja säätöteknologia sekä koneteknologia. Vuonna 1999 Metso-konsernin liikevaihto oli 3,4 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 23 000. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.


Metso in Twitter