Pörssitiedote syyskuuta 18, 2000 11.08.00 ap. CET

METSO JATKAA SVEDALAN TARJOUSTAAN


Yhdysvaltojen kilpailuviranomaiset ovat pyytäneet täydentäviä tietoja Metso-konsernin Svedala Industri AB:stä tekemään julkiseen ostotarjoukseen liittyvään hakemukseen.

Metson EU:n kilpailuviranomaisille jättämä Svedalan tarjousta koskeva hakemus on EU:n komission käsittelyssä. Metso odottaa kilpailuviranomaisten päättävän 20.9.2000 käsittelyn siirtämisestä toiseen vaiheeseen.

Metso-konserni on päättänyt jatkaa Svedala Industri AB:stä tekemänsä julkisen ostotarjouksen voimassaoloaikaa 30.11.2000 saakka. Metso arvioi, että kilpailuoikeudelliset kysymykset voidaan ratkaista ja Metso voi tarvittaessa jatkaa tarjouksen voimassaoloiaikaa edelleen.

Voimassaoloajan jatkamista lukuunottamatta 21.6.2000 tehdyn ostotarjouksen ehdot pysyvät ennallaan ja 7.7.2000 julkistetun tarjousesitteen mukaisina.

Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien maailmanlaajuinen toimittaja. Metson liiketoiminta-alueet ovat kuitu- ja paperiteknologia, automaatio- ja säätöteknologia sekä koneteknologia. Vuonna 1999 Metso-konsernin liikevaihto oli 3,4 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 23 000. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.


Metso in Twitter