Pörssitiedote syyskuuta 5, 2000 04.45.00 ip. CET

METSON OSTOTARJOUS SVEDALASTA EU:N KÄSITTELYSSÄ

Metso-konsernin Svedala Industri AB:sta tekemää ostotarjousta koskeva, EU:n kilpailuviranomaisille 7.8.2000 jätetty hakemus on ns. ensimmäisen vaiheen kuuden viikon käsittelyssä, jonka kuluessa komissio harkitsee eräisiin päällekäisiin toimintoihin esitettyjä ratkaisuvaihtoehtoja. Aikataulu oli ennakoitu ja Metso arvioi, että kaikki kilpailuoikeudelliset kysymykset voidaan ratkaista.

Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien maailmanlaajuinen toimittaja. Metson liiketoiminta-alueet ovat kuitu- ja paperiteknologia, automaatio- ja säätöteknologia sekä koneteknologia. Vuonna 1999 Metso-konsernin liikevaihto oli 3,4 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 23 000. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter