Pörssitiedote syyskuuta 21, 2000 09.50.00 ap. CET

METSON TARJOUS SVEDALASTA EU:N KÄSITTELYN TOISEEN VAIHEESEEN

EU:n komissio on päättänyt siirtää Metso-konsernin Svedalan julkista ostotarjousta koskevan hakemuksen kilpailuviranomaiskäsittelyn toiseen vaiheeseen.

Metso ilmoitti 18.9.2000 jatkavansa tarjouksen voimassaoloaikaa 30.11.2000 saakka. Metso arvioi, että kilpailuoikeudelliset kysymykset voidaan ratkaista ja Metso voi tarvittaessa jatkaa tarjouksen voimassaoloaikaa edelleen.

Voimassaoloajan jatkamista lukuunottamatta 21.6.2000 tehdyn ostotarjouksen ehdot pysyvät ennallaan ja 7.7.2000 julkistetun tarjousesitteen mukaisina.

Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien maailmanlaajuinen toimittaja. Metson liiketoiminta-alueet ovat kuitu- ja paperiteknologia, automaatio- ja säätöteknologia sekä koneteknologia. Vuonna 1999 Metso-konsernin liikevaihto oli 3,4 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 23 000. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Lisätietoja antaa:Metso in Twitter