Pörssitiedote tammikuuta 26, 2001 02.08.32 ip. CET

METSO JATKAA SVEDALAN TARJOUSTAAN

Metso-konsernin Svedala Industri AB:stä tekemä ostotarjous on saanut 24.1.2001 EU:n kilpailuviranomaisten hyväksynnän tietyin varauksin. Kaupan toteutuminen edellyttää myös Yhdysvaltojen kilpailuviranomaisten hyväksymistä, mutta tämä käsittely on vielä kesken. Metso on edelleen sitoutunut 21.6.2000 tekemäänsä ehdolliseen tarjoukseen ja arvioi, että kilpailuoikeudelliset kysymykset voidaan ratkaista. Metso on päättänyt jatkaa tarjouksensa voimassaoloaikaa 9.3.2001 saakka ja voi tarvittaessa jatkaa tarjouksen voimassaoloaikaa edelleen.

Metson voimassaoleva ostotarjous Svedala Industri AB:n osakkeista olisi päättynyt 2.2.2001.

Voimassaoloajan jatkamista lukuunottamatta 21.6.2000 tehdyn ostotarjouksen ehdot pysyvät ennallaan ja 7.7.2000 julkistetun tarjousesitteen mukaisina.

Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien maailmanlaajuinen toimittaja. Metson ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologian kokonaistoimittaja Metso Paper, kiven ja mineraalien käsittelyä harjoittava Metso Minerals sekä automaatio- ja säätöteknologian osaaja Metso Automation. Vuonna 1999 Metso-konsernin liikevaihto oli 3,4 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 23 000. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter