Pörssitiedote huhtikuuta 3, 2001 10.03.39 ap. CET

METSO PAPER VAHVISTAA HUOLTOTOIMINTAANSA POHJOIS-AMERIKASSA

Metso Paper avaa uuden huoltokeskuksen Stateline-Beloitissa, Wisconsinissa. Huoltokeskus aloittaa toimintansa marraskuussa 2001 ja sinne tulee siirtymään nykyisistä tiloista noin 170 henkilöä. Investoinnin kokonaisarvo on 8,5 miljoonaa euroa.

Uuteen huoltokeskukseen rakennetaan vara- ja kulutusosien logistiikkakeskus sekä tiettyjen komponenttien kokoonpano ja huolto. Huoltokeskus toimii myös kuitu- ja paperinvalmistuslinjojen kenttä- ja huoltopalveluista vastaavan henkilöstön tukipisteenä.

Huoltokeskus vahvistaa Metso Paperin mahdollisuuksia huoltaa vanhaa Beloitin ja Valmetin konekantaa. Metso Paper osti Beloitin paperikoneiden varaosa- ja muun huoltotoiminnan toukokuussa 2000. Laaja konekanta tarjoaa hyvän perustan nopeasti kasvavien ylläpito- ja modernisointi-markkinoiden kasvattamiseen.

Metso Paperin huoltoverkosto kattaa kaikki tärkeimmät markkina-alueet eri puolilla maailmaa. Huoltokeskuksia on 41 useissa Euroopan maissa, Pohjois-Amerikassa, Australiassa ja Aasiassa ja niiden palveluksessa on noin 3 000 henkeä.

Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin kuitu- ja paperiteknologian liiketoiminta-alue Metso Paper on maailman johtava sellu- ja paperiteollisuuden sekä jatkojalostus- ja levyteollisuuden tekniikan, järjestelmien ja laitteiden toimittaja. Metson muita ydinliiketoimintoja ovat kiven ja mineraalien käsittelyä harjoittava Metso Minerals sekä automaatio- ja säätöteknologian osaaja Metso Automation. Vuonna 2000 Metso-konsernin liikevaihto oli 3,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 22 000. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter