Pörssitiedote huhtikuuta 9, 2001 01.18.54 ip. CET

VALMET AUTOMOTIVEN TOIMITUSJOHTAJAKSI TAPIO KUISMA

Metso-konserniin kuuluvan Valmet Automotiven toimitusjohtaja Juhani Riutan jäädessä eläkkeelle Valmet Automotiven hallitus on nimittänyt 9.4.2001 alkaen uudeksi toimitusjohtajaksi yhtiön varatoimitusjohtajan, ekonomi Tapio Kuisman. Juhani Riutta jatkaa Valmet Automotiven hallituksen varapuheenjohtajana.

Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien maailmanlaajuinen toimittaja. Metson ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologian kokonaistoimittaja Metso Paper, kiven ja mineraalien käsittelyä harjoittava Metso Minerals sekä automaatio- ja säätöteknologian osaaja Metso Automation. Vuonna 2000 Metso-konsernin liikevaihto oli 3,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 22 000. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.


Metso in Twitter