Pörssitiedote syyskuuta 3, 2001 09.28.51 ap. CET

NIMITYS METSON KONSERNIHALLINNOSSA

Metso-konsernin henkilöstön kehitysjohtajaksi on 17.9.2001 alkaen nimitetty FM Vesa Taatila. Hänet on myös nimitetty Metson laajennetun johtoryhmän jäseneksi. Vesa Taatilan keskeisenä vastuualueena on Metson strategian toteutumista tukevan osaamisen sekä tarvittavien henkilöstöresurssien kehittäminen ja varmistaminen.

Henkilöstöhallinnosta vastaavana johtajana toimii hallintojohtaja Eero Leivo, jonka vastuualueena on henkilöstön työehtojen ja -olosuhteiden toimivuus ja kannustavuus.

Taatila ja Leivo raportoivat toimitusjohtaja Tor Bergmanille.


Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin kuitu- ja paperiteknologian liiketoiminta-alue Metso Paper on maailman johtava sellu- ja paperiteollisuuden sekä jatkojalostus- ja levyteollisuuden tekniikan, järjestelmien ja laitteiden toimittaja. Metson muita ydinliiketoimintoja ovat kiven ja mineraalien käsittelyä harjoittava Metso Minerals sekä automaatio- ja säätöteknologian osaaja Metso Automation. Vuonna 2000 Metso-konsernin liikevaihto oli 3,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 22 000. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.


Metso in Twitter