Pörssitiedote lokakuuta 30, 2002 12.28.28 ip. CET

OLLI VAARTIMO METSON VARATOIMITUSJOHTAJAKSI 1.5.2003 alkaen

Metso-konsernin hallitus on nimittänyt Metson varatoimitusjohtajaksi ja toimitusjohtajan sijaiseksi kauppatieteiden maisteri Olli Vaartimon (52). Hän ottaa tehtävän vastaan 1.5.2003 mennessä. Olli Vaartimo toimii tällä hetkellä Metso Mineralsin toimitusjohtajana. Tätä ennen hän toimi Rauma-konsernin varatoimitusjohtajana vuodesta 1991 lähtien sekä Rauma-konserniin kuuluneen Nordberg-ryhmän johtajana vuodesta 1993. Vaartimo tuli Rauma-Repolan palvelukseen vuonna 1974.
 
Metson nykyinen varatoimitusjohtaja, Sakari Tamminen, siirtyy Rautaruukin toimitusjohtajaksi 1.1.2004 ja aloittaa yhtiön varatoimitusjohtajana viimeistään 1.5.2003.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2001 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 30 000. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter