Pörssitiedote lokakuuta 22, 2002 03.32.30 ip. CET

SAKARI TAMMINEN RAUTARUUKIN TOIMITUSJOHTAJAKSI 1.1.2004 alkaen

Rautaruukin toimitusjohtajan, vuorineuvos Mikko Kivimäen jäädessä eläkkeelle 1.1.2004 on yhtiön hallitus nimittänyt Rautaruukin toimitusjohtajaksi 1.1.2004 alkaen kauppatieteiden maisteri Sakari Tammisen (48).
Sakari Tamminen aloittaa yhtiön varatoimitusjohtajana ja toimitusjohtajan sijaisena viimeistään 1.5.2003.
Sakari Tamminen toimii tällä hetkellä Metso-konsernin varatoimitusjohtajana ja toimitusjohtajan sijaisena.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2001 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 30 000. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter