Pörssitiedote marraskuuta 19, 2002 02:23:52 CET
Share to Facebook Share to Twitter Share to Twitter More...

METSO UUDISTAA STORA ENSON PAPERIKONETTA KOTKASSA

Metso Paper uudistaa Stora Enson Magazine Papersin paperikonetta Kotkassa. MFC-aikakauslehtipaperia tuottavan koneen uudistus parantaa tuotettavan paperin laatua ja lisää koneen tuotantokykyä ajonopeutta lisäämällä. Uudistettu kone käynnistyy lokakuussa 2003. Tilauksen arvo on noin 15 miljoonaa euroa.
 
Toimitus sisältää mm. uuden perälaatikon, viiraosan uudistuksen ja puristinosan muutoksen.
 
MFC on on-line -mattakalanteroitua, päällystettyä aikakauslehtipaperia, jota käytetään mm. erikoisaikakauslehdissä. Kotkan MFC (SolarisPress) omaa korkean bulkin ja hyvän painetun pinnan kiillon.
 
Toimitukseen osallistuvat Metso Paperin yksiköt Jyväskylässä, Järvenpäässä, Turussa ja Valkeakoskella sekä Metso Automation Tampereella.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin kuitu- ja paperiteknologian liiketoiminta-alue Metso Paper on maailman johtava sellu-, paperi- ja jatkojalostusteollisuuden tekniikan, järjestelmien ja laitteiden toimittaja. Metson muita ydinliiketoimintoja ovat kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2001 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 30.000. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 
 
 

Jaa tämä

Metso in Twitter