Pörssitiedote marraskuuta 26, 2002 03.07.13 ip. CET

STANDARD & POOR'S LASKI METSON LUOTTOLUOKITUKSEN TASOLLE BBB

Luottoluokituslaitos Standard & Poor's Rating Services on tänään laskenut Metso-konsernin pitkäaikaisten luottojen luokituksen tasolta 'BBB+' tasolle 'BBB'. Samalla lyhytaikaisten luottojen 'A-2'-luokitus vahvistettiin. Metson luokitukset on poistettu tarkkailulistalta ja näkymät arvioidaan vakaiksi.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2001 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 30 000. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter