Pörssitiedote kesäkuuta 26, 2002 10.34.28 ap. CET

METSO SOPI HUOLTOYHTEISTYÖSTÄ M-REAL KANKAAN JA M-REAL ÄÄNEKOSKI PAPERIN KANSSA

Metso Paper ja M-real Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen kolmen paperintuotantolinjan vuosittaisista huollosta ja käynnissäpitotoiminnan kehittämisestä. Yhteistyösopimuksen tavoitteena on tuotantolinjojen käytettävyyden, kustannustehokkuuden ja paperin laadun pitkäjänteinen kehittäminen. Yhteistyösopimus perustuu Metso Future Care -liiketoimintakonseptiin, joka optimoi tuotantolinjojen koko elinkaarenaikaista tehokkuutta.
 
Sopimus kattaa M-real Oyj:n kahdelle Kankaan tehtaan paperikoneelle ja yhdelle Äänekosken tehtaan koneelle erikseen määriteltävät prosessi- ja kuntotestit sekä ennakkohuollon. Metso vastaa myös M-realin Kankaan tehtaan konelinjojen pitkäjänteisestä käytettävyyden kehittämisestä yhteistyössä asiakkaan kanssa.
 
Metso Paper Oy:llä on Euroopassa yli 20 laajaa paperintuotantolinjojen kehittämiseen ja huoltoon liittyvää yhteistyösopimusta.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2001 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 30 000. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 
 

Metso in Twitter