Pörssitiedote syyskuuta 26, 2002 04.25.45 ip. CET

METSON KOLMANNEN VUOSINELJÄNNEKSEN TULOS JÄÄ ENNAKOIDUSTA

Metso-konsernin kolmannen vuosineljänneksen liikevoiton arvioidaan jäävän alle puoleen viime vuoden vastaavaan neljännekseen verrattuna. Vuoden jälkimmäisen puoliskon toimitukset painottuvat vielä aiemmin odotettua selvemmin viimeiselle neljännekselle, jonka liikevoiton arvioidaan edelleen ylittävän viime vuoden vastaavan tason. Kolmannen neljänneksen tilauskertymän arvioidaan edelleen olevan tyydyttävä.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2001 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 30 000. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 

Metso in Twitter