Pörssitiedote lokakuuta 1, 2003 10.59.47 ap. CET

METSO VALITTU UUTEEN KESTÄVÄN KEHITYKSEN INDEKSIIN

Metso on valittu uuteen Kempen/SNS Smaller Europe SRI Indexiin. Kempen/SNS Smaller Europe SRI Indexiin on valittu 69 yritystä 12 maasta. Yrityksiä on arvioitu liiketoimintaetiikan, henkilöstöjohtamisen ja ympäristövastuun osa-alueilla. Indeksiin hyväksytyt yritykset ovat valikoituneet 1 700 eurooppalaisen yrityksen joukosta.
Kempen/SNS Smaller Europe SRI Index julkaistiin 1.10.2003 ensimmäisen kerran. Indeksin ovat perustaneet Kempen Capital Management ja SNS Asset Management arvioimaan pienten eurooppalaisten yritysten kestävän kehityksen suorituskykyä sekä ohjaamaan yrityksiä niiden pyrkimyksissä soveltaa kestävän kehityksen periaatteita toiminnassaan.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven-ja mineraalienkäsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2002 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 28 500. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 
 

Metso in Twitter