Pörssitiedote helmikuuta 18, 2003 11.32.58 ap. CET

Metson kartonkikonetoimitus Ningboon vahvistettu

Metso Paperin marraskuussa 2002 allekirjoittama sopimus kokonaisen kartonginvalmistuslinjan toimittamisesta Ning Shing Development Co:lle Ningboon, Zheijiangin maakuntaan Kiinaan on astunut voimaan. Metso on saanut asiakkaalta ennakkomaksun, ja tilaus on kirjattu vuoden 2003 ensimmäisen neljänneksen tilauskantaan.
 
Tilauksen arvo on noin 220 miljoonaa euroa. Kyseessä on maailman suurin kartonginvalmistuslinja.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2002 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 28 500. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 

Metso in Twitter