Pörssitiedote huhtikuuta 22, 2003 02:13:04 CET
Share to Facebook Share to Twitter Share to Twitter More...

METSON FORM 20-F -VUOSIKERTOMUS

Metson Form 20-F -vuosikertomus on rekisteröity Yhdysvaltojen Securities and Exchange Commissionille 17.4.2003. Julkaisu on saatavilla pdf-muodossa Metson internet-sivuilla, osoitteessa www.metso.com.

 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven-ja mineraalienkäsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2002 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 28 500. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 
 

Jaa tämä

Metso in Twitter