Pörssitiedote huhtikuuta 25, 2003 10.01.42 ap. CET

MIKKO LUOMA METSON HENKILÖSTÖJOHTAJAKSI

Metso-konsernin henkilöstöjohtajaksi on 1.7.2003 alkaen nimitetty KTT Mikko Luoma. Hänen keskeisenä vastuualueenaan on Metson henkilöstöjohtaminen sekä strategian toteutumisen edellyttämien henkilöstöresurssien kehittäminen. Mikko Luoma toimii tällä hetkellä Outokumpu Oyj:n henkilöstöjohtajana.
 
Metso-konsernin hallintojohtajana jatkaa Eero Leivo, jonka vastuualueelle kuuluu hallinnollisten tehtävien ohella yhteiskunnallisen ja sosiaalisen vastuullisuuden kehittäminen sekä riskienhallinta.
 
Sekä henkilöstöjohtaja Mikko Luoma että hallintojohtaja Eero Leivo raportoivat toimitusjohtaja Tor Bergmanille.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2002 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 28 500. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter