Pörssitiedote huhtikuuta 17, 2003 10.09.42 ap. CET

OLLI VAARTIMO ALOITTAA METSON VARATOIMITUSJOHTAJANA

Metso-konsernin varatoimitusjohtajaksi nimitetty Olli Vaartimo ottaa tehtävän vastaan 22.4.2003 alkaen, jolloin varatoimitusjohtaja Sakari Tamminen siirtyy Rautaruukkiin. Bertel Langenskiöld aloittaa 28.4.2003 Metso Mineralsin toimitusjohtajana ja Metson johtoryhmän jäsenenä, johon saakka Olli Vaartimo jatkaa Metso Mineralsin toimitusjohtajana. Langenskiöld jatkaa myös Fiskarsin toimitusjohtajana 15.5.2003 saakka.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2002 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 28 500. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter