Pörssitiedote toukokuuta 13, 2003 01.02.36 ip. CET

Marita Jaatisesta Metson materiaalijohtaja

Metso-konsernin materiaalijohtajaksi nimitetään 13.5.2003 alkaen Marita Jaatinen. Hän johtaa Metson materiaalihankinnan kehittämistä ja tehostamista tavoitteena synergiasäästöt ja yhtenäiset toimintatavat Metson kaikilla liiketoiminta-alueilla.
 
Keskeisenä tehtävänä on myös vahvistaa konserninlaajuisesti Metson alue- ja maakohtaista hankintayhteistyötä.
 
Marita Jaatinen siirtyy uuteen tehtävään Metso Automationista, jossa hän on viimeksi toiminut Field Systems -liiketoimintalinjan operatiivisena johtajana.
 
Jaatinen raportoi varatoimitusjohtaja Olli Vaartimolle.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven-ja mineraalienkäsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2002 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 28 500. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter