Pörssitiedote toukokuuta 14, 2003 10.05.32 ap. CET

MOODY'S ASETTI METSON LUOTTOLUOKITUKSEN TARKKAILUUN

Luottoluokituslaitos Moody's Investors Service on asettanut Metso-konsernin pitkäaikaisten luottojen Baa2 luokitukset tarkkailuun niiden mahdollista laskua varten. Luokitukseen liittyvät näkymät ovat olleet negatiiviset joulukuusta 2002 lähtien.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven-ja mineraalienkäsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2002 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 28 500. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 
 

Metso in Twitter