Pörssitiedote toukokuuta 27, 2003 02.33.19 ip. CET

Vesa Kainu Metso Venturesin toimitusjohtajaksi

Metson neljännen liiketoiminta-alueen, Metso Venturesin toimitusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on tänään nimitetty Metso Mineralsin varatoimitusjohtaja Vesa Kainu. Kainu raportoi Metson toimitusjohtaja Tor Bergmanille. Metso Venturesin toimitusjohtajana on aiemmin toiminut Metson varatoimitusjohtaja Olli Vaartimo oman toimensa ohella.
 
Nimityksiä Metson laajennetussa johtoryhmässä
 
Metson laajennetun johtoryhmän jäseneksi on tänään nimitetty viestintäjohtaja Helena Aatinen.
Metson tuleva henkilöstöjohtaja Mikko Luoma nimitetään laajennetun johtoryhmän jäseneksi 1.7.2003 alkaen.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2002 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 28 500. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter