Pörssitiedote kesäkuuta 24, 2003 10.04.29 ap. CET

MOODY'S LASKI METSON LUOTTOLUOKITUKSEN TASOLLE Baa3

Luottoluokituslaitos Moody's Investors Service on laskenut Metso-konsernin pitkäaikaisten luottojen luokituksen tasolta 'Baa2' tasolle 'Baa3'. Metson luokitukset on poistettu tarkkailulistalta, ja näkymät arvioidaan vakaiksi.
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2002 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 28 500. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
Lisätietoja antaa:
Pekka Hölttä, Rahoitusjohtaja, Metso-konserni, puh. 0204 84 3195

Metso in Twitter