Pörssitiedote kesäkuuta 27, 2003 02.04.17 ip. CET

STANDARD & POOR'S MUUTTI METSON LUOTTOLUOKITUSNÄKYMÄT NEGATIIVISIKSI

Luottoluokituslaitos Standard & Poor's Rating Services on muuttanut Metso-konsernin pitkäaikaisten luottojen BBB luokitukseen liittyvät näkymät vakaista negatiivisiksi. Samalla lyhytaikaisten luottojen luokitus on laskettu A-2:sta A-3:een.
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven-ja mineraalienkäsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2002 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 28 500. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter