Pörssitiedote syyskuuta 16, 2003 11:00:20 CET
Share to Facebook Share to Twitter Share to Twitter More...

Metson tietohallintojohtaja Ismo Platan siirtyy Rautaruukkiin

Metso-konsernin tietohallintojohtaja Ismo Platan siirtyy Rautaruukin tietohallintojohtajaksi 1.11.2003 alkaen. Metso nimittää hänen seuraajansa myöhemmin.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2002 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 28 500. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Jaa tämä

Metso in Twitter